| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |
![]() |
| | Konu Araçları | Stil |
| | #1 |
Önlere 50 ilmekle başlayın 2 düz, 2 ters olarak 3 sıra lastik örün Bir tarafta 2 ilmeği düz örüp diğer ilmekleri ajurlu olarak devam edin Başlangıçtan 8 cm sonra 2 düz ilmeğin iç tarafından her sırada 1′er ilmek eksilterek kruvaze olarak örün Kolu 3-2-1 olarak kesin Diğer önü de aynı şekilde örün Omuzlarda 13 ilmek kalacak şekilde tamamlayın Arkaya 50 ilmekle başlayın lastikten sonra düz örün Kolu 2-1-1 olarak kesin Kollara 38 ilmekle başlayın Lastikten sonra ajurlu olarak örün Kolun iki tarafından 1′er ilmek olmak üzere 2′şer ilmek artırın Kolu 2-1 kesin her sırada 1′er ilmek eksilterek tamamlayın Yakanın çevresine tığla oya yapın![]() AJUR:1 sıra: 3 ilmek düz örün, 2 ilmeği toplayın, 1 dolayın, 1 düz örün, 2 ilmeği toplayın, 3 ilmek düz örün Arka sıraları ters örün 5 sıra bu şekilde devam edin 6′ıncı sırada delik ajuru 3 düz ilmeklerin üzerine kaydırarak devam edin![]() İp: 200 gr Şiş: 6 numara Beden:38
| |
| | |
| Sponsored Links | ||||
Google'a ekle | Frmalev | Ful Resim | Mumsema | Derya Gibi |
| | #2 |
| Yeni Üye | günaydın ben çok örgü örerım Fakat çarpı işareti olan kareler neden açılmıyor bırde bazı örgülerin açıklaması yapılırsa,vede ben türkan şorayın kıprığı örgüsünü ıstıyorum tabi mümkünse teşekkürler mesure yıldız
|
| | |
| | #3 | |||||||||||||||||||||||
| Devamlı Üye ![]() |
![]() ![]() Türkan Şoray Kirpiği için Linki inceleyin ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
| |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Tags: modeli, orgu, yesil |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|