| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |
![]() |
| | Konu Araçları | Stil |
| | #1 |
| İngilizce konuşmak için güzel bi fırsat ![]() Siz türkçe olarak yazıyorsunuz karşınızdaki kişiye ingilizce olarak yolluyor ![]() Kurulumu yan menüden yardıma tıklayarak öğrenebilirsiniz ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
| |
| |
| Sponsored Links | |||
Google'a ekle | Frmalev | Mumsema | Derya Gibi |
| | #2 |
| Yeni Üye | Slm Ben Bu çeviriyi Nasıl Ve Nereden Yükleyeceğim Link çalışmıyor Birde Yanmeniden Yardıma Tıklayarak Yükleye Bilirsiniz Deniyorda Yardım Proğramını Ve Yan Menüyü Bulamadım
|
| |
| | #3 | |||||||||||||||||||||||
| Co-Administrators ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: Mersin
Üye No: 608
Tecrübe Puanı: 61 Rep Puanı : 7628 Rep Derecesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
| |||||||||||||||||||||||
| |
![]() |
| Tags: gitsin, ingilizce, karsiya, olarak, turkce, yazin |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|