| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |
![]() |
| | Konu Araçları | Stil |
| | #1 |
| TÜRKÇE MSN AVATAR ÇALICI (SHUFFPLIG) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]StuffPlug yeni versiyonu çıktı Msn avatar, ifade göz kırpması çalıcı stuffplug 3 den bir kaç ekran görüntüsü; Bu program ile yapabilecekleriniz; Msn listenizde olanların ifadelerini, avatarlarını,göz kırpmalarını msn arka planlarını çalabilirsiniz Yapabileceklerinizden bazıları : Kontak listenizin sınırını kaldıralabilir,Tek seferde mesaj gönderme limitini 5000 kelimeye kadar arttırabilirsiniz Ayrıca setting kısmından "enable polygamy" işaretlerseniz Windows live messenger 8 1 versiyonda çoklu oturum açabilirsiniz Daha yüzlerce özelliği ile kendinden beklenenin çok üstünde bir performans sağlıyor [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
| |
| |
| Sponsored Links | |||
Google'a ekle | Frmalev | Mumsema | Derya Gibi |
| | #2 |
| Yeni Üye | helal dostum sewdim bu progu harbi iyi prog ![]()
|
| |
| | #3 |
| Devamlı Üye | gerçekten güzl bi program =)ama biliorum bunu
|
| |
![]() |
| Tags: avatar, calici, msn, shuffplig, turkce |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|