| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Flash MP3 Player görünümü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın... ] ilk olarak siteye giriyoruz SİTE: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin ... Flash MP3 Player görünümü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ilk olarak siteye giriyoruz SİTE:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] siteye girince track url yazıyor sırasıyla istediğiniz mp3 urllelerini yazıyosunuz 20 tane yazabiliyosunuz Title/Artist: yazan yerede şarkıcı ismi ve parça ismini yazın url işlemi bitince görünüm seçiyosunuz en son generate the code basıyoruz ve karşımıza çıkan kodu bloga yapıştırıyoruz
Nick Ara | |
| |
| Sponsored Links | ||||
| Yudumla | Mumsema | Derya Gibi | Oya |
| | #2 |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 17
Üye No: 4883
Tecrübe Puanı: 1 Rep Puanı : 15 Rep Derecesi ![]() | çok tşk ederim sağol pauylaşımın için
Nick Ara |
| |
| | #3 |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 13
Üye No: 36211
Tecrübe Puanı: 1 Rep Puanı : 15 Rep Derecesi ![]() | ama ben dediklerini yaptım dosyayı karşıdan yüklemeyi engelledi sarı çubuk ile dosyayı yükle dedim güvenlik engellemesi geldi çalıştırı tıkladım aç ve kaydetten aç dedim sonra hata raporu verdi
Nick Ara |
| |
| | #4 |
| Devamlı Üye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 17
Üye No: 4618
Tecrübe Puanı: 38 Rep Puanı : 6394 Rep Derecesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hata raporunun resmini foruma verseniz daha iyi olur veya ne yazıyorsa onu yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz ![]() ![]()
Nick Ara |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |