| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |
![]() |
| | Konu Araçları | Stil |
| | #1 |
| Siemens Tema Yapma Proğramı Bu proğramla siemens marka cep telefonlarınıza tema yapabilirsiniz ![]() Eğer telefonunuz aşağıdaki modellerden birisi ise, onunla telefonunuza rahatça tema yaparsınız artık Desteklediği telefonlar: Siemens CX65, CX66, M65, S65, CX70, C75, M75, CX75 ![]() Kullanımı kolaydır Proğramı açıp, General theme info bölümüne gerekli bilgileri girin, tema yapacağınız resmi 132x176 piksel ebadına getirin ve Resources menüsünü tıklayıp resim ekleyin, proğram tüm alanlar doldurulmadıkça tema bitirmeyi desteklemiyor, bu kısmı kötü, ama tüm alanları gerekli resim ve melodi ekledikten sonra "Theme" seçeneğinden "Build Theme" seçeneğini tıklayın ve bitirin![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
| |
| |
| Sponsored Links | |||
Google'a ekle | Frmalev | Mumsema | Derya Gibi |
| | #2 |
| Yeni Üye | sağol paylaşımın için; emeğine sağlık ![]() ![]() ![]()
|
| |
| | #3 |
| Yeni Üye | kardeş sağolasın emeğine saygı benim siemens sx1 telefonum var onada yapabilirmiyim acaba sende sx1 için açılış animasyonları yapabileceğim bir program varmı
Konu ERKAHAN tarafından (08-04-2008 Saat 12:08 ) değiştirilmiştir.. |
| |
![]() |
| Tags: programi, siemens, tema, yapma |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|