| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |
![]() |
| | Konu Araçları | Stil |
| | #1 |
| Plato Video To 3GP Converter v3 61![]() Tanıtım: Plato Video To 3GP Converter, video dosyalarını Mobil Cep telefonlarınızda (* 3GP) formatında izlemeniz için yapılmış kaliteli bir yazılımdır![]() Yazılım ile rm, rmvb, divx, xvid, avi, wmv, asf, mpg, mpeg, vob, mov, qt, vcd, svcd formatlarını (3GP) formatlarına dönüştürerek cep telefonlarınızda rahat bir şekilde izleyebilirsiniz ![]() Kullanıcı dostu arayüzü ile yazılımın kullanımı kolaydır Proğramı açtıktan sonra Add a video to converting task(Eylem için Dönüştürülecek video dosyası ekle) seçeneği ile dönüştürmek istediğiniz video dosyasını bulup seçiyorsunuz, ardından Browse(Gözat) seçeneği ile 3GP formatında kayıt edileceği yeri seçiniz Eğer isterseniz videonun başlama ve bitiş zamanını Oynatma seçeneği yanındaki sağ ve sol ok tuşlarına basarak seçebilir, Select Output Type seçeneği ile dönüştürülecek videonun kalite ayarlarını yapabilirsiniz Son işlem olarak proğramın sağ alt köşesindeki Start(Başlat) tuşuna basarak dönüştürme işlemini başlatabilirsiniz![]() Yazılımın Özellikleri: * wmv , asf formatından 3GP formatına dönüştürme desteği, * mov , qt formatından 3GP formatına dönüştürme desteği, * rm , rmvb formatından 3GP formatına dönüştürme desteği, * mpg , mpeg , vob ,vcd , svcd formatlarından 3GP formatına dönüştürme desteği, * avi , divx , xvid formatlarından 3GP formatına dönüştürme desteği, * Videonun başlama ve bitiş zamanını seçebilme desteği, * İşlem sonunda Sistemi kapatma desteği, * Hızlı dönüştürme desteği, Ana Sayfa: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Boyut: 7 5 MB[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
| |
| |
| Sponsored Links | |||
Google'a ekle | Frmalev | Mumsema | Derya Gibi |
| | #2 |
| Yeni Üye | tsk ediyorum şahane olmus
|
| |
| | #3 |
| (Cezalı) | yav ben şimdi yaptım ama dosya açılmıyor yazısı çıkıyor ya da göndermiyor
|
| |
| | #4 | |||||||||||||||||||||||
| Özel Üye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 19
Üye No: 4356
Tecrübe Puanı: 10 Rep Puanı : 1931 Rep Derecesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer programı yüklediniz videoyu çevirip telefona yüklediyseniz ve açılmıyor ise hatalı çeviri yapmışsınız ![]() ![]() Telefon Marka ve modelinize baktığımda 3gp klipleri oynattığını gördüm Eğer programdan hata alıyorsanız aşağıdaki linkten çevirmeyi deneyiniz ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
| |||||||||||||||||||||||
| |
| | #5 |
| (Cezalı) | peki deniyim o zaman siteyi açtım ne yapıcam
|
| |
| | #6 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 10 Rep Puanı : 1931 Rep Derecesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çevirmek istediğin videonun youtube linki var mı?
| |
| | #7 |
| (Cezalı) | buldum youtube da linkini ne yapiim şimdi
|
| |
| | #8 | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #9 |
| (Cezalı) | heee çok pardon yaaa tamm işte bu adres [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] bunu oraya mı yazıyım
|
| |
| | #10 | |||||||||||||||||||||||
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu HAKAN tarafından (30-04-2008 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir.. | |||||||||||||||||||||||
| |