| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Arkadaşlar Nokia Güvenlik Kodu'nu unuttunuz yada bilmiyorsunuz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın... ] Bu siteye giriyorsunuz Ve telefonunuzun IMEI NO 'su nu ... Arkadaşlar Nokia Güvenlik Kodu'nu unuttunuz yada bilmiyorsunuz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bu siteye giriyorsunuz Ve telefonunuzun IMEI NO 'su nu yazıyorsunuz IMEI NO'yu *#06# yazarakta öğrenebilirsiniz ![]() Sonra o sitedeki alana IMEI NO 'yu giriyoruz ve Generete diyoruz ![]() ![]() ![]() Karşınıza çıkan kod sizin telefonunuzun Güvenlik Kodu'dur Saygılar ![]() ![]()
| |
| |
| Sponsored Links | ||||
Google'a ekle | Yudumla | Mumsema | Derya Gibi | Oya |
| | #2 |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 25
Üye No: 8243
Tecrübe Puanı: 1 Rep Puanı : 15 Rep Derecesi ![]() | ya ben ordan gelen kodu yazıyorum ama yine yanlış diyor ne yapacağım lütfen acele yardıma ihtiyacım var
|
| |
| | #3 |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 18
Üye No: 9070
Tecrübe Puanı: 1 Rep Puanı : 15 Rep Derecesi ![]() | Saol ArkaDasım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
| |
| | #4 |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 19
Üye No: 12939
Tecrübe Puanı: 1 Rep Puanı : 15 Rep Derecesi ![]() | slm ilk olarak site cok güzel ya sizinle tanışdıgıma memlun oldum bana yardımcı olabilirmisiniz ya benim cep telefonumun güvenlik kodunu unutum nasıl bulabiliriz yardımcı olabilirmisiniz bi zamet ya cok önemli telefon açılıyo ama sim degiştirilirse soruyor onun için bunun hakında bana bilgi verirseniz cok sevinirim
|
| |
| | #5 | |||||||||||||||||||||||
| Özel Üye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: zon
Üye No: 13
Tecrübe Puanı: 9 Rep Puanı : 2151 Rep Derecesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer şifreni değiştirmediysen yada fabrika ayarından sonra kimse şifren ellemediyse şifren 12345 dir budur bi bunu deneeğer bulduysan şifreni ![]() ![]() ![]() sim kartı değiştirdikten sonra şifre sormasını istemiyosan nıokia telefonundan ayarlar kısmına sonra güvenlik ayarları / sonra sim değişirse kilitle kısmına gel şifreni gir sonra hayır yap ![]()
| |||||||||||||||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||||||||||||||
| Devamlı Üye |
bilal kardeş telefon nokia da hangi model nokia nın büsürü telefonu var bu senin dediğin olayı 6085 yapıyo seninkide mi 6085
| |
| | #7 | |||||||||||||||||||||||
| Üye Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 19
Üye No: 829
Tecrübe Puanı: 1 Rep Puanı : 15 Rep Derecesi ![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
| |
| | #8 |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 19
Üye No: 12939
Tecrübe Puanı: 1 Rep Puanı : 15 Rep Derecesi ![]() | kusurabakmayın telefonun modelini söylememişim nokla 6630cep ![]() ya bi sinirlendim bi sinirlendim unutumda yardımcı olursanız cok sevinirim yaa yinede herşey için teşekür ederim COK TEŞEKÜR EDERİM £x£alans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O CEP PROG İNDİRDİM DENİYECEM BAKILIM OLUYOMU sizede tşk![]() ![]() ![]() MeSeLeM DENEYİM BAKLIM OLANLARI BİLDİRİRİM SİTE COK GÜZEL YA
|
| |
| | #9 |
| Özel Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: .....
Üye No: 10003
Tecrübe Puanı: 88 Rep Puanı : 8566 Rep Derecesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel ama flood yapmaya gerek yoktur ![]() ![]()
|
| |
| | #10 |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 43
Üye No: 14733
Tecrübe Puanı: 1 Rep Puanı : 15 Rep Derecesi ![]() | Slm arkadaşlar Nokia 6230i cep telefonu kullanmaktayım Güvenlik kodunu bulmak ve kırmak istiyorum Yardımcı olursanız sevinrim
|
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |