| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |
![]() |
| | Konu Araçları | Stil |
| | #1 |
| Msn'de programsız SINIRSIZ titreşim gönderme Evet arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi hiç program kullanmadan karşı tarafı sınırsız titreşiminizle delirtebilirsiniz ![]() ![]() ![]() Söyleyeceğim aşamaları ne kadar hızlı yaparsanız o kadar seri titreşim gönderirsiniz ![]() ![]() Öncelikle yapmamız gereken şey sınırsız titreşimlerinizile delirtmek istediğimiz kişiyle konuşma penceresi açmak ![]() ![]() Daha sonra titreşim gönderiyoruz ve konuşma penceresini klavyemizdeki "ESC" tuşuyla kapatıp tekrar konuşma penceresi açıyoruz![]() (Aynı kişiyle) Tekrar titreşim gönderiyoruz ve tekrar ESC tuşumuzla kapatıyoruz![]() Bu aşamada ne kadar hızlı olursak o kadar seri titreşim yollarız![]() Bu olayı kendim bulduğum için hızlı gönderme işini kendim çözdüm ![]() Sizinle de anlatabildiğim kadar paylaşayım![]() Belki yapamayanlar olursa işinize yarar![]() 1-)Açtığımız konuşma penceresini çabuk kapatabilmek için "ESC" tuşunu kullanıyoruz ![]() ![]() 2-)Faremiz MSN'de kişilerimizin bulunduğu kişi listesindeki kurbanın msn adresinin üzerine tıklı olursa "Enter" tuşuyla daha çabuk konuşma penceresi açarız, faremizle tıklayarak zaman kaybetmemizi önler ![]() ![]() 3-)Eğer "Enter" tuşunu Num Lock tuşlarının bulunduğu kısımdan kullanırsak, bir fareye bir Entera yetişmekle uğraşmayız ![]() ![]() ------------------------------ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
| |
| | |
| Sponsored Links | ||||
Google'a ekle | Frmalev | Ful Resim | Mumsema | Derya Gibi |
| | #2 |
| Yeni Üye ![]() | emeqine saqLık saqoLasın
|
| | |
| | #3 |
| Yeni Üye | Hiç birşey anlamadım
|
| | |
| | #4 |
| Yeni Üye | ya resimle anlatsan bana bu çok lazım
|
| | |
| | #5 |
| Yeni Üye | Ama yinede eline sağlık çünkü anlayan anlıo
|
| | |
| | #6 |
| Yeni Üye | süper valla hem basit hemde güzel bi çözüm kardeş süpersin ellerine sağlık cok cok tesekkürler ![]()
|
| | |
| | #7 |
| Yeni Üye | Ya Buna Gerek Yok Msn Pulus Yüklü Ise Calıstırdan Coklu Titreşim Yolluyoz Zaten detaylı Bilgi Için
Konu RüzgarGülü tarafından (08-06-2008 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir.. Sebep: msn edit... |
| | |
| | #8 |
| Yeni Üye | o kadar ii bulmadım ama benım ıstedıgım programı onu nerden bulabılcegımı bılen varsa yazsın
|
| | |
![]() |
| Tags: gonderme, msnde, programsiz, sinirsiz, titresim |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|