| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Msn Messenger’iniz İçin Vista Teması Msn Messenger’iniz İçin Hazırlanmış Yepyeni Bir Skin Tek Bir Dosya Olan Bu İçeriği Msn’nize Kaydetmek İçin ”C:Program Files/MSN Messenger klasöründen ... Msn Messenger’iniz İçin Vista Teması Msn Messenger’iniz İçin Hazırlanmış Yepyeni Bir Skin Tek Bir Dosya Olan Bu İçeriği Msn’nize Kaydetmek İçin ”C:Program Files/MSN Messenger klasöründen indirdiğiniz dosya ile aynı isme sahip olan dosyayı değiştirin (Bu İşlemleri Msn Messenger’inizi Kapattıktan Sonra Yapmanız Gerekiyor) İşte Artık Yepyeni Bir Msn Temanız Var ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] veya rapid [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ama bu tema 8 1 0178 içinCAPS [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Şimdi bu temayı kullanmak için yapmanız gereken 3 küçük işlem var ![]() ![]() ;1 ![]() ![]() Live massenger ınızı kesinlikle kapatın2 ![]() ![]() C:\Program Files\MSN Messenger içindeki msgsres dll dosyanızı her ihitimale karşı yedekleyin ![]() 3 ![]() ![]() Verdiğim msidcrl40 dll ve msgsres dll isimli iki dosyayıda C:\Program Files\MSN Messenger içine kopyalayın![]() Önemli NOT: Sadece msgsres dll i yükleyince ben olumlu sonuç alamadım msidcrl40 dll ninde yüklenmesi şart !!!!!! Msidcrl40 dll; msn ayarlarında ufak değişiklerede yarıyor mesela ek programa gerek kalmadan reklam bannerı kalkıyor bu tema için live ın ikon yerlerinde oynamalar yapıyor ki tema yüzünden görüntülerde kaymalar olmasın (biliyorsunuzki eski skinlerde böyle bir sorun vardı)
| |
| |
| Sponsored Links | ||||
Google'a ekle | Yudumla | Mumsema | Derya Gibi | Oya |
| | #2 |
| Yeni Üye | ya msnye gıremıyorum msidcrl40 dll bu dosyayı kopyalamam gerekıyomuş ya yapamadım yardım edermısınız nasıl yapıcam bılmıyorıum teşekkürler![]() ![]()
|
| |
| | #3 |
| FrmAciL Security ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: Osmanlı Topraklarından Yaş: 34
Üye No: 12
Tecrübe Puanı: 178 Rep Puanı : 16636 Rep Derecesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlk önce indirdiğiniz dosyanın içinde çıkan ufak bir dill yani parça onu kopyalayın ve c ye girin PROGRAM FİLES e girin orda msn klasörunu bulun ![]() açın ve klasörun içine papıştırın
|
| |
| | #4 | |||||||||||||||||||||||
| Devamlı Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: Frmacil Bahçesi Yaş: 19
Üye No: 61
Tecrübe Puanı: 99 Rep Puanı : 6978 Rep Derecesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dll :[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Buyrun Dediğin gibi Msidcrl40 dll bu dosyayı kopyalaman gerekiyormuş ![]() ![]() ![]() Buyrun Link Verdim Kopyalayabilirsin ![]() ![]() RapidShare'den Dosya İndirmeyi bilmiyorsan Rapidshare'den Dosya İndirmek için aşağıda tıklayın ve öğreneyebilirsin ![]() ![]() ----> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] inceyebilirsin ![]()
| |||||||||||||||||||||||
| |
| | #5 |
| Yeni Üye | sağolsanı aga ellerin
|
| |
| | #6 |
| Yeni Üye | yardımınız için teş ederım dediklerinizi yaptım yukledım fakat şimdide msncore dll uygulaması geçersız dıyor şimdi neyapmalıyım yardım edermısınız ??
|
| |
| | #7 |
| FrmAciL Security ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: Osmanlı Topraklarından Yaş: 34
Üye No: 12
Tecrübe Puanı: 178 Rep Puanı : 16636 Rep Derecesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dosya yok veya silinmişse burdan dill dosyasını indirin aynı klasöre atın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| |
| | #8 |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 15
Üye No: 171069
Tecrübe Puanı: 1 Rep Puanı : 15 Rep Derecesi ![]() | bu dosyayı tanımıyor link kırık olabilir mi ![]()
|
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |