| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Msn Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Msn Messenger 80048820 Hata Kodu ve Çözümü 1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin 2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol ... Msn Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Msn Messenger 80048820 Hata Kodu ve Çözümü 1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin ![]() 2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin 3) Explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın ![]() explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın ![]() 4) MSN Messenger 7 5i başlatın sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options " seçeneğini açın orada "Connection," ve "Advanced Settings " seçeneğini açarak "SOCKS " seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz![]() 5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız ![]() explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki "Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın ![]() "Use SSL 2 0" sekmesini işarateleyin"Use SSL 3 0" sekmesini işarateleyin6) Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın System treyden de kaldırın Daha sonrada başlat çalıştırdanaşağıdaki komutları yazın Her komutu yazıp okeylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin![]() Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun ![]()
| |
| |
| Sponsored Links | ||||
Google'a ekle | Yudumla | Mumsema | Derya Gibi | Oya |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |