| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |
![]() |
| | Konu Araçları | Stil |
| | #1 |
| MSN Kişi Listesi Yöneticisi: bu konun içeriğini tamamen değişiyorum çünkü bunun çok daha kolay bir yolu var şimdi artık çoğumuzun msn de plus eklentisi var bu işelrmi oradan kolayca gerçekleştirebiliyoruz msn ana penceremizde plus simgesine tıklayıp kişi listesi temizlemeyi tıklayın orda zaten listenizdeki herkes çıkıyor kişilerle en son hangi tarihte konuştuğunuz en son ne zaman çevrim içi olduğu hatta sizi listesinden silip silmediğini gösteriyor sizde buna göre hareket edebilirsiniz ben de bu yolu kullanıyorum şimdi msn plus eklentisini yüklememiş arkadaşlar için link verecem olusı biran önce yüklesinlerÖnemli: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
| |
| |
| Sponsored Links | |||
Google'a ekle | Frmalev | Mumsema | Derya Gibi |
| | #2 |
| Yeni Üye | lik başka foruma yönlendiriyor
|
| |
| | #3 |
| Co-Administrators ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: Mersin
Üye No: 608
Tecrübe Puanı: 61 Rep Puanı : 7628 Rep Derecesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |
![]() |
| Tags: kisi, msn, yoneticisi |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|