| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |
![]() |
| | Konu Araçları | Stil |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Messenger listenizde her hangi bir arkadaşınız uzun süredir on-line gözükmüyor, oysaki normal şartlarda yüz kere online olmalıydı beni engelledi yada listesinden sildimi acaba demeyin, bakın gerçekten yukardaki adrese giderek orda msn id yazan yere merak ettiğiniz kişinin msn mailini yazın ve onlinemi yoksa ofline mi olduğunu öğrenin
| |
| | |
| Sponsored Links | ||||
Google'a ekle | Frmalev | Ful Resim | Mumsema | Derya Gibi |
| | #2 |
| Yeni Üye | teşkkürler birader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
| | |
| | #3 |
| Yeni Üye | ben yaptımda kımse cıkmaadı daha dorusu sıte yabancı oldugu ıcın hıc bısey anlamadım amasagol ![]()
|
| | |
| | #4 |
| Yeni Üye | program hiç bi işe yaramıyo herkezi offline gösteriyo
|
| | |
| | #5 |
| Yeni Üye | çokk güsel bir site daha ii lerini delerim başarılar
|
| | |
| | #6 |
| Yeni Üye | online kişileri yazdım offline diyo ![]() saçma![]()
|
| | |
![]() |
| Tags: buyrun, ediyorsunuz, engelleyenleri, iste, merakmi, msn, silenleri, sizi |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|