| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| msn den düşürmek istermisiniz (karşı tarafı) Şimdi bir not defteri açın, sonra alt alta gelecek şekilde yazabildiğiniz kadar alt alta olacak şekilde start start start ... msn den düşürmek istermisiniz (karşı tarafı) Şimdi bir not defteri açın, sonra alt alta gelecek şekilde yazabildiğiniz kadar alt alta olacak şekilde start start start start start start start start start start start start yazın, ne kadar çok yazarsanız o kadar etkili olur Daha sonra not defterini dosya menüsünden farklı kaydet yaparak x bat olarak kaydedin![]() Şimdi bunu msn den rar layarak istediğiniz kişiyi düşürün Ne kadar start yazarsanız o kadar sayfa açılacak ve kişi bunları kapatamayacağı için fiş çekmek zorunda kalacaktır![]() ![]() Alıntıdır
| |
| |
| Sponsored Links | ||||
Google'a ekle | Yudumla | Mumsema | Derya Gibi | Oya |
| | #2 |
| Yeni Üye | Şimdi bunu msn den rar layarak istediğiniz kişiyi düşürün![]() ![]() ya ben herseyı yaptım ama rar layarak ne demek çözemedım![]() ![]() ![]()
|
| |
| | #3 |
| Devamlı Üye Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: AdaNa Yaş: 20
Üye No: 22
Tecrübe Puanı: 3 Rep Puanı : 489 Rep Derecesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | actıgınız dosyaya sag tıklayın ve acılan pencerede arsıve ekle secenegı ve onun tam altındakı dosya ısmıyle mevcut olan arsıv ekle yazar ona tıklarsanız dosyayı rarlamıs olursunuz ![]()
|
| |
| | #4 | |||||||||||||||||||||||
| Yeni Üye |
| |||||||||||||||||||||||
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |