| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |
![]() |
| | Konu Araçları | Stil |
| | #1 | ||
| Dosya Depolama Ve Paylaşımı DOSYA DEPOLAMA VE PAYLAŞIMI Şimdi sizlere tanıtacapım site sayesinde, dosyalarınızı internet ortamanına aktarabilir ve bu dosyaları başkalarıyla paylaşabilirsiniz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] adresinde bulunan bu siteyi benzerlerinden ayıran en önemli özelliği siteye gönderdiğiniz (upload) dosyaları, sizin veya başkalarının indirebilmesi için size direk bir link (URL) veriyor olması Bu sayede, sizin de anlayabileceğiniz gibi, bu sitede size verilen alana gönderdiğiniz müzik veya video dosayalarını MSN alanınıza yerleştirdiğiniz Media Player'da rahatlıkla çalabilir veya görüntüleyebilirsiniz Siyeye üye olmak son derece kolay: Sitenin sol tarafında bulunan Sign Up yazısına tıklayıp gerekli bilgileri doldurduktan sonra siteye üye olabiliyorsunuz Bu aşamadan sonra e-postanıza gelen üyelik onay mesajı yardımıyla üyeliğinizi onayladıktan sonra 50 MB'lik bir alana sahip oluyor ve burada istediğiniz dosyaları saklayabiliyorsunuz![]()
| |||
| | |
| Sponsored Links | ||||
Google'a ekle | Frmalev | Ful Resim | Mumsema | Derya Gibi |
![]() |
| Tags: depolama, dosya, paylasimi |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|